Shëndet & Style

Zbuloni cilat janë ditët më të lira dhe të shtrenjta të javës për të fluturuar

Në përgjithësi, të martën dhe të mërkurën janë ditët më të mira të javës për të fluturuar.

E enjtja është pak më e shtrenjtë, por ende e arsyeshme. E shtuna është zakonisht dita më e lirë e fundjavës për të fluturuar. Kjo nuk do të thotë që nuk mund të gjeni çmime të shkëlqyera fluturimi në ditët e tjera të javës.

Thjesht do të thotë që shanset tuaja për të gjetur bileta ajrore të lira të martën, të mërkurën, të enjten dhe të shtunën janë më të larta se pjesa tjetër e javës. Arsyeja pse ato janë ditët më të mira për të fluturuar është kërkesa, dhe udhëtimet e biznesit janë një faktor i madh. Shumica e udhëtimeve të biznesit zhvillohen të hënën dhe të premten.

Kjo liron shumë vende për udhëtim gjatë mesjavës. Ata që shkojnë me pushime kanë tendencë të fluturojnë të enjten ose të premten dhe të kthehen të dielën. Për më tepër, udhëtimet nga e diela në të dielën janë të njohura pasi ato ju lejojnë të ktheheni në një ditë fundjave përpara se të ktheheni në shkollë ose në punë.

Shumë udhëtarë do të fluturojnë gjithashtu të premten dhe do të kthehen të dielën e javës në vijim për të përfituar nga dy fundjava. Ditët më të këqija për të fluturuar janë të dielën, të hënën dhe të premten. Ato ditë kanë kërkesën më të madhe duke bërë që çmimet e fluturimeve të jenë më të shtrenjta.

Related Posts