Front page

Kosovë

Arratiset Enver Sekiraqa

Policia e Kosovës ka konfirmuar se kanë ndërmarrë të gjitha masat për informim dhe ndalim në të gjitha vendkalimet kufitare dhe drejtoritë rajonale policore, ndaj Enver Sekiraqës, pasi I njëjti nuk u has në shtëpinë e tij për…

TRENDING

Postimet e fundit