Shëndet & Style

Pini sa më shumë ujë kur keni kokëdhimbje

Uji i pijshëm mund të ndihmojë në parandalimin dhe trajtimin e dhimbjeve të kokës.

Dehidratimi mund të shkaktojë dhimbje koke dhe migrene në disa, njofton.

Disa studime kanë treguar që uji mund të lehtësojë dhimbjet e kokës tek ata që janë të dehidratuar.

Sidoqoftë, kjo duket se varet nga lloji i dhimbjes së kokës.

Një studim i 18 personave zbuloi se uji nuk kishte asnjë efekt në shpeshtësinë e dhimbjeve të kokës, por reduktoi disi intensitetin dhe kohëzgjatjen.

Related Posts