Maqedoni

Lëvizja BESA mban kuvendin e Degës në Çair, ja kush u zgjodh kryetar

Në një atmosferë impozante, sonte në Çair u mbajt kuvendi i degës së Lëvizjes BESA, ku me shumicë votash u zgjodh kryetar Astrit Iljazi. Kuvendarët votuan një zëri për Astrit Iljazi, i cili nga sot do të kontribojë në forcimin e Lëvizjes si dhe do të kontribojë në fitoren e Opozitës Shqiptare.
Lëvizja BESA vazhdon me përforcimin e radhëve të saja, duke inkuadruar kuadro të reja dhe duke u konsoliduar në të gjithë territorin me njerëz që duan ndryshimin.

Related Posts