AktualeMaqedoni

Forumi i Gruas i Lëvizjes Demokratike në Kumanovë

KUMANOVA ♥️
Forumi i Gruas i Lëvizjes Demokratike u mblodh në Kumanovë, ku hasi në një mikëpritje të shkëlqyeshme. Gra të profileve të ndryshme nga Kumanova i thanë po rrugëtimit tonë që ka për qëllim NDRYSHIMIN dhe çdo ditë e më shumë jemi të bindur se ai NDRYSHIM është shumë afër.
Ju faleminderit për mbështetjen!
NDRYSHIMI PO VJEN!

Related Posts