AktualeMaqedoni

Zijadin Sela në stilin e Menduh Thaçit me polici hyn në selinë e ASH-së

Pas deklarimit publik të kryetarit të Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari se në zgjedhje duhet të shkohet me opozitën shqiptare, duke respektuar mendimin e popullit të cilët më qartë se asnjëherë më parë kërkon NDRYSHIM, dhe përkrahjes të jashtëzakonshme nga qytetarët, Zijadin Sela në panik me metoda të ngjajshme me Menduh Thaçin, shkon dhe uzurpon selinë e Aleancës për Shqiptarët.

Joozyrtarisht, ky veprim vjen si rezultat i tentimeve dëshpëruese të Zijadin Selës dhe Krenar Llogës të qëndrojnë në koalicion me BDI, opsion që fuqishëm u refuzua nga të gjitha strukturat e ASH-së dhe opinioni në përgjithësi.

Related Posts