Maqedoni

Zekolli: Ku po te dhemb Talo Kapidani?

Arsim Zekolli

Ke qen ne koalicion, ne njejtat banka deputeti me Dragisa Miletic nga SNS e Vucic. Nuk ke guxu te belbezosh nje fjal kunder ‘perzierjes’ se tij, por ju ke nenshtruar si ‘kolega’. Sot goja shkum po te hedh kunder Kurtit.
Dikur nuk te kapte java pa kalu kah Theranda, te dekoronin me qytetar nderi. Sot dhembet I thieve me uluruma kunder Albinit.
Dikur partija yte hapte zyret ne Shkup per registrime bordelesh televizive ne “Pec, Gjakovica, Kosmet’. Pa fije meshire i fusni thika pas shpine Kosoves per hater torbeshesh. Sot, kur ua kan ndal taxhine ne Prishtine, uluron si hien per ‘kercenime ndaj Kosove’.
Sot, sillesh e pshtillesh mjeranisht neper Tetove, aktron ‘stara officerska skola’ dhe imiton Putinin ne vizita uzinash. Te Shqiptaret po demonstron ‘red i disciplina’, kerkon rezultate. Ndaj Shqiptareve tregon ‘komandantlek’ me ze te rrept, por ndaj maqedonases but e embel. Po provo deri ne Cashke, ne Oher, ne Prilep, ne Krusheve.
Ti, TI ke mbet me na mbajt ders per Rusine!? Ti, Aliu, Bujari qe per interesa anti-Shqiptare u bet lolo, ‘poshteni shiptari” te vendeve qe nuk njohin Kosoven dhe punojne tradicionalisht kunder Shqiptareve si Slovakia, Rumunia, Spanja, te Borelave, te Lajcakave, te Stanove, te Vucic, te Dacic.
Talo Kapidani, 20 vite je ne grazhd buxheti. Kur fillove, Gostivari Ishte Shqiptar. Na trego, proporcionalisht sa eshte numri i Shqiptareve qe iken nga Gostivari per c’do vit keto dy decenie? Dhe sa eshte ai i maqedonasve, turqeve, romeve, torbesheve.
Historia do ua shqipton emrat me neveri

Related Posts