__kategMaqedoni

Mexhiti: NDRYSHIMI I MADH në zonën 5 zgjedhore fillon nga DOLLNENI!

Kryetari i LD-së Izet Mexhiti sot takoi banorët e fshatit Cërnilishtë, Komuna e Dollnenit,me çrast u caktuam koordinatorin dhe strukturat
në të gjitha vendbanimet shqiptare në këtë komunë.
“Sot në një atmosferë fantastike, në fshatin Cërnilishtë, Komuna e Dollnenit, së bashku me shume bashkëmendimtarë e aktivistë, për koordinator të Lëvizjes Demokratike caktuam Abdulla Bajramoskin, ish-kryetarin e kësaj komune dhe njëherit themelues i BDI-së.

Dua të potencoj që përveç koordinatorit në nivel të degës, u etabluan edhe strukturat në të gjitha vendbanimet shqiptare në këtë komunë, strukturë kjo me shumë përvojë politike!”shkruan Mexhiti.

NDRYSHIMI PO VJEN! https://www.facebook.com/share/p/7iJshrkkPxebVZVK/?mibextid=Nif5oz

Related Posts