Shëndet & Style

WhatsApp sjell dy opsione të rëndësishme për përdoruesit

Versionet e shërbimit janë të disponueshme për përdoruesit e WhatsApp që mund të kenë qasje përmes një shfletuesi uebi ose desktopi.

Nëse dëshironi të përdorni WhatsApp nga kompjuteri juaj, keni në dispozicion klientë të uebit dhe desktop të WhatsApp. Kjo është e disponueshme në një PC Windows, Mac ose PC tjetër.

Aplikacionet në ueb dhe desktop të WhatsApp janë të ngjashme, por ende kanë disa dallime që i ndajnë ato. Më e rëndësishmja, versioni në internet i WhatsApp nuk lejon thirrje audio ose video.

Klienti i desktopit, nga ana tjetër, e lejon atë dhe për të nisur një telefonatë, klikoni në ikonën e telefonit ose videokamerës në këndin e sipërm djathtas.

Ndërsa jeni në një telefonatë video, ju keni mundësinë për të ndarë ekranin tuaj – zgjidhni butonin e ndarjes së ekranit dhe zgjidhni dritaren që dëshironi të ndani.

Kur bëhet fjalë për një shfletues në internet, avantazhi më i madh që ofron qasja në WhatsApp në këtë mënyrë është komoditeti.

WhatsApp për ueb është i disponueshëm përmes çdo shfletuesi ueb desktop (si Chrome, Firefox, Edge ose Safari) dhe në çdo sistem operativ.

Këtu keni mundësinë të merrni njoftime për mesazhe të reja dhe WhatsApp për ueb mund të përdoret gjithashtu në kompjuterë ku aplikacionet nuk mund të instalohen.

Duhet të theksohet se për versionin ueb të WhatsApp, rekomandohet të përdorni një dritare private dhe të dilni nga shërbimi pas seancës.

Related Posts