Rajon

Vuçiq shpalli fitoren, por nuk dihet se kush do të jetë në pushtet në Beograd

Partia në pushtet, në radhët e së cilës është edhe presidenti Vuçiq, shpalli fitoren, ndërsa partitë opozitare, nga ana tjetër, reaguan ndaj parregullsive. Ndërsa është e sigurt se kush do të jetë në pushtet në nivelin qendror, ajo që mbetet një pyetje e hapur është nëse partia e Vuçiqit do të arrijë të ruajë Beogradin apo nëse ai do të bjerë në duart e opozitës.

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka bërë të ditur se lista “Serbia nuk duhet të ndalet” e partisë së tij Partia Progresive Serbe (PSS) fitoi zgjedhjet parlamentare dhe fitoi shumicën absolute në përbërjen e ardhshme parlamentare

Related Posts