Maqedoni

Vihen në funksionim semaforët e rinj në kryqëzimin e rrugës Gjorçe Petrov me rrugën Majski Manifest dhe Znepole

Janë vënë në funksionim semaforët e rinj në kryqëzimin e rrugës Gjorçe Petrov me rrugën Majski Manifest dhe Znepole.

Sot, ekipet e NP Rrugët dhe Rrugicat Shkup kanë vënë në funksionim semaforët e rinj në kryqëzimin e rrugës Gjorçe Petrov me rrugët Majski Manifest dhe Znepole.
Semaforët e rinj janë vendosur me urdhër të Qytetit të Shkupit, me qëllim të rritjes së sigurisë së të gjithë përdoruesve të rrugës.

Related Posts