Maqedoni

Arsovska dhe Jakimovski inspektuan fillimin e punimeve në rrugën “Kolosh Dani” në Karposh

Kryetarja e qytetit të Shkupit Danela Arsovska së bashku me kryetarin e komunës së Karposhit, Stevçe Jakimovski, inspektuan fillimin e punimeve ndërtimore për rindërtimin e rrugës Kalosh Dani në komunën e Karposhit.
“Qyteti i Shkupit në periudhën e kaluar ka realizuar një numër të madh të projekteve kapitale të infrastrukturës që mundësojnë lidhje dhe lëvizshmëri më të mirë të qytetarëve, si dhe siguri të shtuar për të gjithë përdoruesit e rrugës. Ekipet e ndërmarrjes publike Rrugë dhe Rrugë, të cilat punojnë aktivisht në terren, do të kryejnë punimet ndërtimore në trotuarin e rrugës në një gjatësi totale prej 2000 metrash dhe janë planifikuar shtigje të përshtatshme për biçikleta dhe këmbësorë, duke realizuar kështu një tjetër premtim. nga programi Për Shkupin modern, për zhvillimin e rrjetit të biçikletave nga vendbanimet periferike deri në zonën qendrore të qytetit.
Në këtë lokacion është i nevojshëm rikonstruksioni i rrjetit dytësor të trafikut, i cili aktualisht është në gjendje shumë të keqe dhe të rrënuar, me gropa të mëdha dhe i pasigurt për përdoruesit e rrugës. Rikonstruksioni i rrugës Kalosh Dani është i një rëndësie jetike dhe po realizohet me kërkesë të qytetarëve që lëvizin përditë në këtë rrugë. Rikonstruksioni i kësaj rruge bëhet me bashkëpunim ndërkomunal në mes të Qytetit të Shkupit dhe Komunës së Karposhit, ndërsa punët ndërtimore i kryen ndërmarrja publike “Rrugë dhe rrugë”. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02bZ3pNo6t39TBodtN1EP5npBG6Q7cGmFoSzg6G12mVxUtpS6ibx38hkvzWCDFHfDpl&id=100065614894838&mibextid=Nif5oz

Related Posts