Showbiz

“U ule aty si këlysh”, debatojnë ashpër Buci dhe Santiana

Nata e mbrëmshme ishte plot debate, pasi në shtëpi u shfaq klipi që tregonte afrimitetin e Santianës, e më pas në shtëpi hyri e dashura e Bucit.

Santiana i tha Bucin rëndë se ai kishte mundur ta shpjegonte që gjithçka mes tyre ishte pjesë e lojës.

“A e di pse e bone ti atë gjest, për me i tregu Verones, kinse unë çohem prej vendi, e nuk e arsyetoj hiç, se kjo për mu është zero.”, shprehet tejet e acaruar Santiana.

“Mu me m’pasë ardhë burri jem, unë atë s’ta kisha bo, por kisha thanë, ky është Buci është shoku jem, unë këtu kam qenë për lojë bashkë me Bucin. U ule aty si klysh.”, vazhdoi tutje ajo.

Banorja vazhdon të shprehet rëndë ndaj Bucit duke e quajtur të pafytyrë, e duke i thënë që kurrë s’do t’ia bënte atë atij.

Related Posts