AktualeMaqedoni

Liderët e Lidhjes Europiane për Ndryshim takojmë deputetin shqiptar në Zvicër

Liderët e Lidhjes Europiane për Ndryshim sot qëndrojnë në Zurich ku kanë
takuar deputetin Islam Aliaj. Aliaj është deputeti i parë shqiptar në
Parlamentin Federal të Zvicrës.

Fillimisht liderët e Lidhjes uruan
deputetin Aliaj për mandatin e fituar duke i dëshiruar punë të mbarë dhe
suksese pfund në përfaqësimin e shqiptarëve por edhe personave me nevoja
të veçanta në institucionin më të lartë të Zvicrës.

Related Posts