Showbiz

Teuta Selimin nuk e ndalë asgjë, ja çfarë bënë tani

 

Teuta Selimin nuk e ndalë asgjë, ja çfarë bënë tani
nga REVISTA KOSOVARJA 49 minuta më parë
U raportua se Teut Selimi kishte pësuar dhunë nga i shoqi dhe vëllai i saj.

Lajmi morri dhenë, por vetë këngëtarja e famshme dhe as bashkëshorti e vëllai nuk u pronocuan për ta thënë të vërteten ose demantuar lajmet. Ndërkohë, Teuta Selimi nuk është ndalur së publikuari njoftime për mbrëmje të ndryshme muzikore gjithëandej, shkruan “Kosovarja”.

Pra, për Teuten, problemet – probleme, e puna – punë.  https://www.instagram.com/teutaselimi__/?utm_source=ig_embed&ig_rid=58a44f51-859b-4190-848c-8614c7491ac3&ig_mid=DCB283AE-5E88-402B-8F7B-4CDEC29300DB

Related Posts