Maqedoni

Tetovë, vendosen kontejnerë të rinj për mbeturina dhe tabela informuese

Komuna e Tetovës dhe kompania Saubermacher, konform marrëveshjesh për PPP kanë filluar me përmirësimin e infrastrukturës së menaxhimit të mbeturinave në qytetin e Tetovës. Si pjesë e kësaj marrëveshje, janë vendosur kontejnerë të rinj për mbeturinat dhe tabela informuese nëpër qytet.

Kjo paraqet një hap pozitiv drejt zgjidhjes së problematikave të trashëguara dhe drejt krijimit të një mjedisi më të qëndrueshëm për të gjithë banorët e Tetovës.

Puna e vazhdueshme dhe bashkëpunimi i ngushtë mes Komunës së Tetovës dhe kompanisë Saubermacher tregon një përkushtim të përbashkët për të përmirësuar cilësinë e jetës në qytetin tonë.

Related Posts