Maqedoni

Sot më ftohtë në Berovë, më ngrohtë në Ohër

Sot në mëngjes më ftohtë është në Berovë me -4 gradë, më ngrohtë në Ohër me 6 gradë.

Sot në mëngjes deri në orën 07:30 është matur -1 gradë në Shkup-Petrovec dhe Strumicë, zero në Kriva Pallankë, Tetovë, Manastir, Demir Kapi, Gjevgjeli dhe Popova Shapkë, 1 gradë në Shtip, Kumanovë, Veles, Kavadar. dhe Lazaropole, 3 Shkup-Zajçev Rid, Pretor, Krushevë, Dojran dhe Mavrovi Anovi, 4 gradë në Prilep, Vinicë dhe Dibër.

Reshjet e ujit për 24 orët e fundit deri në orën 07:00 (në l/m2). Katër në Popova Shapkë, 3 në Dibër, 2 në Kriva Pallankë, Vinicë, Lazaropole, 1 në Tetovë, Mavrovë Anovi, Shtip, Strumicë dhe Krushevë.

Në orën 7 lartësia e mbulesës së borës është 5 centimetra në Mavrovi Anovi.

Në gjysmën e parë të natës, moti ka qenë i kthjellët me vranësira të ulëta deri në mesatare, në gjysmën e dytë vranësitë gradualisht janë shtuar dhe në disa lugina është formuar mjegull.

Related Posts