Botë

Sherr me grushte mes deputetëve në parlamentin italian

Deputetët e parlamentit të Italisë janë përfshirë në konflikt fizik.

Teksa ishte duke u diskutuar një projektligj, deputeti i partisë Lëvizja me 5 yj, Leonardo Donno, kishte marrë një flamur për tja cuar ministrit

gjatë rrugës është goditur me grusht nga disa deputetë Lega Nor dhe është rrëzuar në tokë.

Ai nuk është ndjerë mirë dhe është nxjerrë jashtë parlamentit me karroze.

Në përleshje është goditur edhe një asistent parlamentar që ka ndërhyrë për të qetësuar deputetët.

Related Posts