Maqedoni

Rritet numri i hospitalizimeve në Klinikën e Fëmijëve “Kozle”

Fëmijët me kollë dhe koronavirus janë të hospitalizuar në Klinikën e Fëmijëve “Kozle”.

Çdo ditë, qindra fëmijë kërkojnë mbrojtje shëndetësore në ambulancë, ndërsa mbi pesëdhjetë shtrohen për trajtim në spital.

Kthimi i bashkatdhetarëve, të dhënat e fundit mbi gjendjen në kufi
Këshilli Gjyqësor për ngjarjet në M-NAV: Gjykatat janë të lira të vendosin
Paris Saint-Germain planifikon një largim ‘paqësor’ për Mbappen
Macron zgjedh Gabriel Attal – ky i fundit bëhet kryeministri më i ri në historinë…
Sot iPhone-i mbush 17 vjet
Lexo më shumë

Nga Klinika thonë se prej të gjithë fëmijëve të hospitalizuar, tre raste kanë kollë. Sipas menaxhmentit të spitalit “Kozle”, mjekët pediatër diagnostikojnë infeksione të rrugëve të poshtme të frymëmarrjes, kryesisht tek foshnjat deri në një vjeç.

Në spital është shtruar edhe një fëmijë me koronavirus.

Related Posts