Showbiz

Puthje dhe përqafime mes Lumbardhit dhe Kaderit, kanë një kërkesë për vëllain e madh

Lumbardhi dhe Kaderi kanë qëndruar afër njëri-tjetri.

Puthjet dhe përqafimet nuk kanë munguar.

Gjithashtu ata kanë pasur edhe një kërkesë nga “Vëllai i Madh”.

Kërkesa e tyre ishte një dark për ata të dy.

Related Posts