Maqedoni

Profesori universitar Sener Bilalli i bashkangjitet Lëvizjes BESA

“Profesori universitar Shener Bilalli, i cili zotëron gjashtë gjuhë të huaja, me përvojën e tij të pasur edhe në projekte ndërkombëtare, do të jetë pjesë e ekipit i cili fuqishëm do të punojë në ndërtimin e KALASË së SHPRESËS dhe DINJITETIT.
Mirë se vjen në Lëvizjen BESA profesor!”, status nga kryetari Bilall Kasami.

Related Posts