AktualeMaqedoni

Hapet xhamia e re në fshatin Gërçec, Bexheti: Përkrahim ndërtimin e objekteve fetare (FOTO)

Sot në prezencë të Kryetarit të BFI-së Reis Ulema Shaqir Fetahu, Muftiut Qenan Ismaili, Hoxhallarëve dhe banorëve të vendbanimit Gërçec, kisha nderin që të marr pjesë në inaugurimin e Xhamisë së re në këtë vendbanim.

Komuna e Sarajit si gjithmonë në suaza të kompetencave ligjore do të vazhdoj me përkrahjen iniciativave për ndërtimin e objekteve fetare në komunën tonë.

Related Posts