Shëndet & Style

Prerja e gabuar e thonjve të këmbëve mund të iu shkaktojë rrezik të madh

Shumica prej nesh i presim gabimisht thonjtë e këmbëve dhe kjo mund të shkaktojë disa nga problemet e mëposhtme. Cila është mënyra e duhur.

Çfarë mund të bëni në të vërtetë për t’i ndihmuar t’i mbani këmbët tuaja në formë të shkëlqyer? Gjithçka që duhet të bëni është t’i shkurtoni siç duhet thonjtë e këmbëve dhe patjetër të mos prekni pjesën e brendshme të tyre.

Si t’i shkurtoni ato

Prerja e duhur e thonjve: Prijini thonjtë drejt. Mos rrumbullakosni qoshet. Prerja shumë e thellë e thonjve mund të shkaktojë që ata të rriten në mënyrë jonormale ose të infektohen. Mos i prisni thonjtë e këmbëve! Ju thjesht mund t’i shtyni ato me një shkop të veçantë.

Related Posts