Maqedoni

Nxënësit e Çairit po i ngjyrosin muret në pjesën e poshtme të Sheshit “Skënderbeu”

Nxënësit e Çairit në bashkëpunim me arsimtarët e artit kanë filluar t’i ngjyrosin muret në pjesën e poshtme të Sheshit Skënderbeu.

“Muralet me motive kombëtare, që po i realizojmë te Sheshi Skënderbeu si Komunë e Çairit në bashkëpunim me nxënësit dhe arsimtarët e Artit të shkollave tona komunale, po marrin formë shumë të bukur. Sot i vizitova nxënësit dhe arsimtarët që po vizatonin muralet dhe i inkurajova që të vazhdojnë me aktivitetet e tilla, sepse me këtë jo vetëm që ngritin vetëdijen qytetare për artin, por edhe ndihmojnë në ruajtjen e vlerave kombëtare”, shkruan kryetari i Çairit Visar Ganiu.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02KeL71osMNCftFktF5BRH4QfFSWdUi7sF7oDUmSnVU5bbYdpzcr6gWdPe6Jdjy9c4l&id=100090016557002&ref=embed_post

Related Posts