AktualeMaqedoni

Nga Bashkësia Fetare Islame në Maqedoninë e Veriut njoftojnë se në mbledhjen e sotme është miratuar nisma për fillimin e iniciativës për ndërtimin e rezidencës së BFI dhe ndërtimin e sallës sportive në Medresenë Isa Beu në Kondovë. “Poashtu në mbledhje u diskutuan edhe për pikat tjera të rendit të ditës, nisma për fillimin e iniciativës për ndërtimin e rezidencës së Bashkësisë Fetare Islame dhe ndërtimin e sallës sportive në Medresenë Isa Beu në Kondovë. Rijaseti unanimisht miratoi këto nisma”, thonë mes tjerash nga BFI. “Poashtu në mbledhje u diskutuan edhe për pikat tjera të rendit të ditës, nisma për fillimin e iniciativës për ndërtimin e rezidencës së Bashkësisë Fetare Islame dhe ndërtimin e sallës sportive në Medresenë Isa Beu në Kondovë. Rijaseti unanimisht miratoi këto nisma”, thonë mes tjerash nga BFI.

Nga Bashkësia Fetare Islame në Maqedoninë e Veriut njoftojnë se në mbledhjen e sotme është miratuar nisma për fillimin e iniciativës për ndërtimin e rezidencës së BFI dhe ndërtimin e sallës sportive në Medresenë Isa Beu në Kondovë.

“Poashtu në mbledhje u diskutuan edhe për pikat tjera të rendit të ditës, nisma për fillimin e iniciativës për ndërtimin e rezidencës së Bashkësisë Fetare Islame dhe ndërtimin e sallës sportive në Medresenë Isa Beu në Kondovë. Rijaseti unanimisht miratoi këto nisma”, thonë mes tjerash nga BFI.

“Poashtu në mbledhje u diskutuan edhe për pikat tjera të rendit të ditës, nisma për fillimin e iniciativës për ndërtimin e rezidencës së Bashkësisë Fetare Islame dhe ndërtimin e sallës sportive në Medresenë Isa Beu në Kondovë. Rijaseti unanimisht miratoi këto nisma”, thonë mes tjerash nga BFI.

Related Posts