AktualeMaqedoni

Mexhiti: BDI- frenuesja kryesore e funksionimit të shtetit ligjor dhe integrimit të vendit në BE

Me ndërhyrjen flagrante politike në gjyqësor për shkarkimin e kryetares së Gjykatës Supreme zonjës Besa Ademi, si revanshizëm për “mosndëgjueshmërinë” për ta kthyer Nikolla Gruevskin në vend si hero, të ashtuquajturit Fronti Evropian të BDI-së iu bë me dije nga BE përmes Ambasadorit Holandez në vend Dirk Jan Kop, se pikërisht BDI është frenuesja kryesore e funksionimit të shtetit ligjor dhe integrimit të vendit në BE.
Kjo paraqet edhe një arsye shtesë pse skenës politikës shqiptare i nevojitet NDRYSHIMI, dhe ky NDRYSHIM do të ndodh me 8 Maj! https://www.facebook.com/100044857800537/posts/pfbid02ZFQ8kfVGtdNuAYMd5iDbGh3iL5zwHn5hScaMyaxShDwsRyuQv8Mbaef9JAcKV1uNl/?mibextid=Nif5oz

Related Posts