Tech & Auto

Messenger kopjon whatsapin, nxjerr veçorinë e shumëkërkuar për mesazhet

Platforma “Messenger” ka lansuar veçorinë për editimin e mesazheve të dërguara, diçka e ngjashme e parë edhe në WhatsApp.

Për ta bërë këtë, mbani shtypur mesazhin që do të ndryshoni dhe pastaj klikoni tek opsioni “edit”.

Ju keni kohë deri në 15 minuta për ta ndryshuar një mesazh

Sipas veçorisë, ju do të jeni në gjendje të modifikoni një mesazh të caktuar edhe pasi bashkëbiseduesi i juaj t’ju ketë kthyer përgjigjen./albeu.com

Related Posts