Showbiz

Menjëherë pas daljes nga shtëpia, Blero shfaqet në krahët e të dashurës

Mbrëmë gjatë Prime, pas nj konsideromi të tërthortë, Blero komunikoi vendimin e tij – ai la shtëpinë më të madhe në vend.

Sipas Bleros, ai nuk po e gjente veten më në atë shtëpi dhe në atë lojë dhe se çmimi i madh nuk ishte caku i tij, ai donte të sfidonte veten me një format të tillë.

Ndërkaq, ai me padurim duket se ka pritur ribashkimin me të dashurën.

“Beb” ka shkruar Blero në postimin e tij që ka ndarë në Instagram.

Related Posts