AktualeMaqedoni

Lëvizja Demokratike emëron shefin e shtabit për komunën e Çairit

Sonte, së bashku me koordinatorët e Çairit, për shef shtabi të kësaj dege në zgjedhjet e ardhshme presidenciale dhe parlamentare, zgjodhëm bashkëveprimtarin tonë të dalluar Xhevat Selamin.
Xhevati gjithmonë ka qenë i afërt dhe i sinqertë me qytetarët dhe në shërbim të tyre.
Fitorja do të jetë e madhe!
NDRYSHIMI PO VJEN, NDRYSHIMI IA VLEN!

Related Posts