AktualeMaqedoni

Këto janë kandidatët për postin e Këshillit Drejtues të M-NAV

Ilir Memeti dhe Hekuran Asani janë në garë për të marrë postin e Këshillit Drejtues të M-NAV. Kështu mëson KLAN MAQEDONI nga burimet e saj.

Qeveria për momentin është duke mbajtur mbledhjen ku pritet që të shkarkohet Kryetari i Këshillit Drejtues të M-NAV, Fahrudin Hamidi, i cili, siç meson KLAN MAQEDONI do të duhet të zëvendësohet nga Ilir Memeti i cili është i punësuar në Agjencinë e Fluturimeve Civile ose nga Hekuran Asani.

Related Posts