Kosovë

Kështu duket Shefqet Krasniqi në përditshmëri, derisa pret në semafor

Deklaratat e Hoxhë Shefqet Krasniqit gjithmonë bëjnë bujë dhe ngacmojnë shumë njerëz.

Hoxha, nuk ndalet së shfaquri hapur dhe në mënyrë krejt të lirshme bindjet e tij, që jo gjithmonë marrin duartrokitjen e masës.

Pavarësisht impaktit publik, edhe versionit që shpesh krijon me deklaratat e tij, Shefqet Krasniqi shfaqet pa asnjë problem rrugëve të qytetit, shkruan “Kosovarja”.

Kështu duket Hoxha teksa pret në semafor, në qendër të kryeqytetit.

Related Posts