Showbiz

Kaderi më fustan të bardhë po e pret Lumbardhin jashtë?

Kaderi dhe Lumbardhi janë çifti i vetëm i formuar gjatë këtij sezoni në “Big Brother”.

Rrugëtimi i Kaderit nuk zgjati sa ai i Lumbardhit.

Ajo nga jashtë po komentohet për çdo veprim që po bën, shkruan “Kosovarja”.

Kaderi postoi disa fotografi me një fustan nusërie.

Related Posts