Showbiz

“Je ndarë apo jo me Ledrin”? Sara nervozohet me pyetjen dhe braktis intervistën

Pyetja nëse Sara Hoxha dhe Ledri Vula janë bashkë ka trazuar rrjetin prej disa muajsh.

E pyetur nga gazetari Ronaldo Sharka gjatë premierës së filmit “5 herë jo” nëse është ndarë apo jo me këngëtarin, Sara sërish nguroi të jepte një përgjigje.

Në tentativën e gazetarit për të marrë një përgjigje, Sara u nervozua dhe braktisi intervistën.

Do na e thuash përfundimisht, kur do dilni në një reagim publik ti dhe Ledri për situatën tuaj?

Sara: Kur të mendojmë që jemi gati! Paçim, shijojeni filmin!

-Domethënë nuk jeni ndarë

Sara: Prandaj u eliminove ti, duhet të ndalosh t’i japësh kaq shumë gojës kaq shumë

-Prandaj vazhdoj të jem gazetar…

Sara: E kape lajmin, je shumë i poshtë se the nuk do e bëje atë pyetjen

-Kur të jeni gati çfarë do të na thoni

Sara: Çfarë të duam ne që ju të dini

-Jeni apo jo bashkë?

Sara largohet

Related Posts