__kateg

Hiqet ndalesa për qarkullim të automjeteve të rënda në rrugën Mavrovë-Dibër

Ndërmarrja Publike për mirëmbajtje dhe mbrojtje të rrugëve kryesore dhe rajonale njofton se nga ora 07:00, është hequr ndalesa për qarkullim për automjetet e rënda, në rrugën Mavrovë – Dibër.

“Për momentin janë hequr të gjitha ndalesat për qarkullim për automjetet e rënda të mallrave”, kumtojnë nga QMK-ja.

Related Posts