Showbiz

Buci nuk është i sigurt nëse e ka ofenduar rëndë Santianën: Kam qenë shumë i dehur

Santiana dhe Buci këto ditë kanë pasur shumë debate mes vete, pasi ky i fundit thuhet se e ka quajtur “bitch”.

“Kurrë këtë fjalë nuk e thom e dijnë edhe rrethi jem, kom pi atë natë pak si shumë, kom dashtë me i thanë qikës baju e jo atë fjalë nuk po du me besu që e kom thanë këtë fjalë”, ka thënë

“U preka shumë kur më tregun këtë që e kom thanë nuk e di a e kom thanë se jom kanë shumë i pitë. Nëse e kom thanë i kërkoj falje antit, familjës së saj dhe publikut”, është shprehur Buci.

Related Posts