Botë

“Bashkimi Evropian fillon punën për sanksione të reja ndaj Rusisë”

Bashkimi Evropian thuhet se ka nisur bisedimet për një seri të re sanksionesh që synojnë Rusinë.

Ato mund të përfshijnë më shumë kufizime tregtare dhe një goditje ndaj aftësisë së Moskës për t’iu shmangur kufizimeve përmes vendeve të treta dhe kompanive brenda BE-së, tha Bloomberg Neës.

Kancelari Jeremy Hunt thuhet se është zotuar të nisë një “goditje” të mëtejshme në Mbretërinë e Bashkuar ndaj Rusisë.

Ai në Forumin Ekonomik Botëror në Davos tha se liderët botërorë po eksploronin mënyra për të forcuar sanksionet.

Related Posts