Maqedoni

Banorët e nisin vetë shkollën shqipe në Nerovë të Krushevës

Rreth 150 nxënës shqiptarë të shkollës fillore në Nerovë të Krushevës kanë marrë një lajm të gëzueshëm.

Sepse nesër fillojnë punimet për objektin e ri shkollor, njofton agjencia e lajmeve INA.

Investimi bëhet nga vetë fshatarët dhe askush tjetër.

Arsimtari Afrim Jusufi përmes një thirrje në INA fton të gjithë dashamirët që të ndihmojnë në ndërtimin e objektit për fëmijët që për vite me radhë kanë mësuar në kushte tepër të rënda.

“Nesër, fillojnë punimet për ndërtimin e shkollës në fshatin. Kjo është një hap i rëndësishëm drejt përmirësimit të infrastrukturës arsimore në fshatin tonë për të gjitha banorët dhe ky hap është hap i rëndësishëm për të gjithë ne për ardhmërinë e fëmijëve dhe të gjithë bashkëfshatarëve në përmirsimin e kushteve për të krijuar kushte sa më të mira. Ju bëjmë thirrje të gjithë që jeni të lirë të bashkoheni në fillimin e punimeve ditën e nesërme”, thuhet në njoftim.

Në shkollën “Nikolla Karev” të Nerovës dhe fshatrave përreth nga viti 2004 nuk ka pasur asnjë investim.

Kjo është llogaria bankare për ata që duan të ndihmojnë: 200004154322976 MK
07200004154324043 EUR

Related Posts