KosovëMaqedoni

Arrestohet në Kosovë shtetasi i Maqedonisë, kërkohej nga INTERPOOLI

Policia e Kosovës ka arrestuar shtetasin e Maqedonisë së Veriut, Arben Hajredini.

Burime të Klan Maqedoni mësojnë se njësiti ILECU-FAST KOSOVA, në vazhdën e bashkëpunimit policor ndërkombëtar me shtetet partnere, ka arritur të arrestojë Hajredinin i cili ka qeneë me urdhërarrest ndërkombëtarë.

Siç njofton PK-ja, me datë 29.04.2024 në qytetin e Ferizajt, ky njësit në bashkëpunim të ngushtë me Drejtorinë për Narkotik dhe Njësinë për Reagim të Shpejtë-Ferizaj pas një pune intensive në terren, ka arritur të lokalizojë dhe arrestojë Arben Hajredinin, (viti i lindjes 1983) i shpallur në kërkim ndërkombëtar të INTERPOL-it për veprën penale “Trafikim me Narkotik”.

Related Posts