Maqedoni

Ademi: Fronti Evropina prinë me mbi 30 mijë vota karshi opozitës

Arbër Ademi nga BDI në paraqitjen e fundit deklaroi se Fronti Evropian i kryesuar nga BDI-ja prin me mbi 30 mijë vota karshi Vlenit, Sipas tij BDI prinë dhe në Tetovë e Gostivar.

“Fronti Evropian prin me 30 mijë vota karshi opozitës, thuajse në të gjitha komunat jemi n epërsi. Dibër 2 me 1, Strugë më tepër se 2 me 1. Në Kërçovë 5 me 1, Vrapçishtë më tepër se 2 me 1, në epërsi jemi edhe këtu në Tetovë, në epërsi jemi edhe në Gostivar, në epërsi gjithsesi se jemi edhe në Kumanovë dhe Likovë. Më vonë do të dalim me të dhëna më të hollësishme, por nëse vazhdojmë me këtë trend fonti Evropian do të ketë më shumë se 20 deputetë”, tha Arbër Ademi, BDI.

Related Posts