AktualeMaqedoni

Osmani: Mirëmengjes nga Berna e Zvicrës. Erdha këtu nga Bonni i Gjermanisë për të parë se si funksionojnë ambasadat edhe të dielave për të ofruar shërbime konsullore

MIRËMËNGJES nga Berna e Zvicrës. Erdha këtu nga Bonni i Gjermanisë për të parë se si funksionojnë ambasadat edhe të dielave për të ofruar shërbime konsullore. Kemi sjellë edhe stacion shtesë për lëshimin e pasaportave në Zvicër dhe tani në dy pika me dy turne dhe të shtunave dhe të dielave janë duke u proceduar me mijëra aplikime. Pavarësisht se kemi vënë në dispozicion të gjitha ambientet, koha e pritjes është ende e gjatë. Vazhdojmë me masa të tjera.

Related Posts