AktualeMaqedoni

VLEN me 5 ministri dhe 2 zëvendëskryeministra

Koalicioni VLEN si pjesë e Qeverisë së re do udhëheq me 5 ministri, zëvendëskryeministrin e parë dhe zëvendëskryeministrin për eurointegrime.

Siç mëson INA nga burime të koalicionit VLEN, këto do jenë ministritë në Qeverinë e re:

1. Ministria për Sistem Politik dhe Komunitete (ASH)

2. Ministria e Shëndetësisë (ASH)

3. Ministria e Ekonomisë (Lëvizja BESA)

4. Minisria e Punës dhe Politikës Sociale (BESA)

5. Ministria e Ekologjisë (LD)

6. Minister pa resor (AAA)

Zëvendëskryeministër i parë (LD)
Zëvendëskryeministër për eurointegrime (AAA)

Related Posts