__kategMaqedoni

Viti i Ri, qyteti i Shkupit organizon festë gjithë ditore për të gjitha gjeneratat

Qyteti i Shkupit së bashku me Odën e Industrisë së Muzikës për të pritur Vitin e Ri 2024 organizon një festë gjithë ditore për të gjitha gjeneratat në sheshin e qytetit në Shkup me interpretues ekskluzivisht vendas duke përfshirë Tin Camp, Shkup Ladies Orchestra, Pauza za rakija, Trinity. Strings, Slatkar, Dario, Merak Meana me Susana Gavazova, Vlatko Miladinovski, Stojne Nikolova, Dushko Georgievski dhe Blaga Petresca.

Viti i Ri duhet të jetë një shpresë për një të nesërme më të mirë për të gjithë. Prandaj, këtë vit, në vend të fishekzjarreve, mjetet janë ridrejtuar për qëllime humanitare. Me këtë ne vazhdojmë të mbështesim të gjitha organizatat humanitare, civile dhe joqeveritare me shpresë se do të kemi sukses që viti i ri 2024 të sjellë shpresë të re për të gjithë qytetarët.

Related Posts