Maqedoni

Visar Ganiu nikoqir i kryetarit të Komunës së Gjilanit Alban Hyseni

Kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu ka mirëpritur në takim kryetarit të Komunës së Gjilanit Alban Hyseni.
Postimi i plotë:
Sot kisha nderin të jem nikoqir i kryetarit të Komunës së Gjilanit 🇽🇰z.Alban Hyseni me të cilin biseduam për shumë çështje që janë në interes të ndërsjellë për të dyja komunat, të Çairit dhe të Gjilanit dhe mirëqenien e banorëve që jetojnë në to.

Me këtë rast zotëri Hysenin e informova se shumë banorë të Çairit kanë prejardhje pikërisht nga Gjilani dhe rajoni i saj, por edhe se të njëjtët kanë familje atje dhe vazhdojnë të ruajnë ato lidhje familjare.

U dakorduam që të iniciojmë binjakëzimin e dy komunave tona të Çairi dhe Gjilanit e me këtë banorët e ty dyja vendeve do ti sjellim edhe më afër njëri tjetrit, por edhe dy institucionet tona do të mund të bashkëpunojnë në shumë fusha që do të ndikonin drejtpërdrejt edhe në zhvillimin ekonomik lokal.
Me këtë rast theksova se bashkëpunimet e këtilla janë gjithmonë të mirë se ardhura. https://www.facebook.com/share/p/Zn6QrN9n5vQMV3ja/?mibextid=Nif5oz

Related Posts