AktualeMaqedoni

Vendoset gurthemeli i Shkollës Fillore “Rilindja” në Sellcë të Tetovës!

Është hedhur sot gurëthemeli i shkollës fillore Rilindja në fshatin Sellcë.

Në këtë eveniment kanë qenë të pranishëm edhe Kryeministri i parë shqiptar Talat Xhaferi, zv/kryeministri Artan Grubi, ministri i Arsimit Jeton Shaqiri, nënkryetari i BDi – së, Rexhepi, Sekretari i pergjithshëm i BDI-së Ahmeti, deputetet zonja Bekteshi dhe Ajdari, kryetarë komunash Neziri dhe Emshiu etj.

    

Related Posts