Botë

Ushtria izraelite thotë se janë afër të kenë kontroll operacional në veri të Gazës

Jonathan Conricus, një zëdhënës i ushtrisë izraelite, tha se forcat e tyre janë afër mundësisë për të pasur kontroll operacional në veri të Gazës.

“Ne fokusojmë përpjekjet tona kundër Hamasit në Gazën jugore”, u shpreh ai.

Duke sinjalizuar një kthesë pas javësh luftimesh intensive rreth qytetit të Gazës, ushtria izraelite tha se trupat tani po shikonin nga Khan Younis dhe në jug, raporton The Guardian.

Related Posts