BiznesMaqedoni

Ulet çmimi i benzinës

Komisioni Rregullator i Energjetikës i Republikës së Maqedonisë së Veriut (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 0,48 % në raport me vendimin e datës 6.6.2024.

Çmimi i shitjes me pakicë i benzinës ЕUROSUPER BS-98 ulet për 2,00 denarë/litër.

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës ЕUROSUPER BS-95, të ЕURODIZELIT (D-E V), të VAJIT EKSTRA
TË LEHTË PËR AMVISËRI (EL-1) dhe të Mazutit M-1 SU nuk ndryshojnë.

Nga data 8.6.2024, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

Benzinë motori EUROSUPER BS – 95 80,00 (denarë/litër)

Related Posts