Maqedoni

Transporti publik në Shkup nesër sipas orarit javor, teleferiku nuk do të punojë

Transporti publik në Shkup nesër do të funksionojë sipas orarit javor, ndërsa teleferiku nuk do të punojë, njoftuan sot nga Sektori për marrëdhënie me publikun në NKP Shkup.

Biletaritë e Qendrës së Transportit dhe ajo në Gjorçe Petrov do të kryejnë shërbim nga ora 07:00 deri në 14:00.

Related Posts