BotëRajon

Trafikonin drogë dhe armë nga Amerika e Jugut në Belgjikë, ja kush janë 12 shqiptarët e arrestuar

12 shtetas shqiptarë janë arrestuar në bashkëpunim me policinë Belge, pasi dyshohet se ishin pjesë e një organizate kriminale që drejtohej nga ata vetë.

Ata trafikonin drogë dhe armë nga Amerika e Jugut drejt Belgjikës.

Shqiptarët e arrestuar gjatë operacionit janë: Valdrin Markaj, 45 vjeç, Vitor Berisha, 49 vjeç, Fatos Markaj, 52 vjeç, Sami Berisha, 64 vjeç, Nehat Berisha, 42-vjeç, Flamur Delic, 52 vjeç, Zirkret Pepa alias Christos Sachlikidis, 50-vjeç, Bujar Hoxha, 50 vjeç, Gëzim Shabani, 41 vjec, Alban Ferma, 29 vjeç dhe Artan Vigani 42 vjeç.

Në pranga kanë rënë 18 persona, nga të cilët 12 prej tyre ishin shqiptarë.

Related Posts