Showbiz

Të emocionuar si kurrë më parë, Luizi dhe Kiara flasin për ndjenjën e prindërimit

Luizi dhe Kiara mirëpritën dje ardhjen e vajzës së tyre në jetë, të cilën e quajtën Luna Mari Ejlli.

Në një Live në Instagram nga spitali çifti falënderoi të gjithë njerëzit për urimet.

“Po mbaj botën time në dorë. Zoti deshi të na bekojë me një vajzë. Ky do të jetë viti më i bukur i joni”, tha Luizi, i cili shtoi se do të dëshironte që të bënin edhe një vajzë tjetër.

Luizi vazhdimisht e mbante në duar vajzën e tyre, derisa foli pak edhe për rrugëtimin që kishte pasur Kiara gjatë shtatzënisë.

Related Posts