Në mes të kraharorit, dallohej tatuazhi i ri i aktores. Bëhet fjalë për një harabel të vogël, me krahët e drejtuar nga jashtë, sikur të fluturonte.

 

Meqenëse harabeli është simbol i lirisë, dashurisë dhe besimit, ndoshta tatuazhi i saj i ri shënon një epokë të re për të dhe familjen e saj pas divorcit nga Brad Pitt.

Jolie ishte një nga yjet e mbrëmjes, pasi përveç paraqitjes së përbashkët me fëmijën e saj, ajo fitoi edhe një Tony për produksionin e muzikalit, “Outsiders”.